Nëse dëshironi të kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët, atëherë ju mund të përdorni formën më poshtë:

  Arsyeja

  Si mund të ju ndihmojmë

  ZonjëZotëri

  Emri

  Mbiemri

  Si mund të ju kontaktojmë?
  Përmes numrit kontaktuesPërmes adresës elektronike

  Adresa elektronike

  Numri kontaktues

  ORARI I PUNËS
  E hënë 10:00 – 22:00
  E martë 10:00 – 22:00
  E mërkurë 10:00 – 22:00
  E enjte 10:00 – 22:00
  E premte 10:00 – 22:00
  E shtunë 10:00 – 22:00
  E diel 10:00 – 22:00

  Përgjigjet e pyetjeve tuaja do të mundohemi t’i kthejmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

  Për të gjitha pyetjet dhe kërkesat rreth porosive tuaja ju lutemi na shkruani në adresën elektronike: customer.service@minimax-ks.com

  Për të gjitha pyetjet dhe kërkesat për punësim ju lutemi na shkruani në adresën elektronike: hr@minimax-ks.com