Të gjitha veshjet

ZbritjeRisi

Piazza Italia

Fustan

14.95  13.46 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Xhaketë

34.95  31.46 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Këmishë

12.95  11.66 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

9.95  8.96 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Fustan

16.95  15.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Duks

16.95  15.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

9.95  8.96 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Pantallona

14.95  13.46 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Fund

14.95  13.46 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

6.95  6.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

6.95  6.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Rollkë

7.95  7.16 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Set (bluza dhe të poshtmet)

14.95  13.46 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

5.95  5.36 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Pantallona

12.95  11.66 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Fustan

14.95  13.46 
Zbritje

Piazza Italia

Hellanke

5.95  5.36 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

12.95  11.66 
Zbritje

Piazza Italia

Fustan

14.95  13.46 
Zbritje

Piazza Italia

Xhinse

19.95  17.96 
Zbritje

Piazza Italia

Këmishë

9.95  8.96 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

7.95  7.16 
Zbritje

Piazza Italia

Xhaketë

34.95  31.46 
Zbritje

Piazza Italia

Xhaketë

29.95  26.96