Të sipërme & Bluza

ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

9.95  8.96 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Duks

16.95  15.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

9.95  8.96 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

6.95  6.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Bluzë

6.95  6.26 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Rollkë

7.95  7.16 
ZbritjeRisi

Piazza Italia

Set (bluza dhe të poshtmet)

14.95  13.46 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

5.95  5.36 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

12.95  11.66 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

7.95  7.16 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

5.95  5.36 
Zbritje

Piazza Italia

Duks

7.95  7.16 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë “Look me”

7.95  7.16 
ZbritjeE shitur

Piazza Italia

Duks

5.95  5.36 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë

4.95  4.46 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë pambuku

4.95  4.46 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë pambuku

3.95  3.56 
Zbritje

Piazza Italia

Jelek

12.95  11.66 
Zbritje

Piazza Italia

Bluzë pambuku

4.95  4.46